Адміністрування, створення сайтів

Адміністрування сайту від “Компакт компютор” – підтримка Вашого сайту в актуальному, динамічно розвивається стані, а також повне технічне обслуговування.

Як вже говорилося не раз: новосоздинний сайт – це лише початок шляху. Попереду ще багато роботи для підняття його рейтингу – просування, різні рекламні компанії. До того ж головною запорукою успішності сайту є його динаміка, постійне оновлення, актуалізація інформації з метою залучення нових користувачів і збереження існуючих. Та й в пошукових системах ресурси, які стабільно оновлюються і доповнюються мають рейтинг набагато вище ніж статичні, без належного адміністрування сайту, забуті власниками.

Не варто також забувати, що завжди є небезпека і зараження вірусом або можливих атак зломів (не варто сильно лякатися, хоча і вірусні і хакерські атаки на сайт мають місце, але це не таке вже часте явище і при правильній організації, підтримки та адміністрування сайту небезпека мінімальна), і виникнення неполадок сайту при спробах невмілого доповнення різними модулями і функціями (що буває дуже часто і повсюдно і несе в собі, як правило, більше загрози ніж будь-які зовнішні чинники), так і прості збої в роботі хо Стінга, хоч і вирішуються власниками, але змушують неабияк «понервувати» власника сайту.

Як бачите, безліч роботи ще попереду. І у багатьох людей, особливо що займаються бізнесом, які вирішили розширити клієнтську базу користувачами мережі, просто не вистачає часу на роботу з сайтом і осягнення всіх технічних тонкощів роботи з інтернет ресурсами.
Для таких людей компанія “Компакт компютор” пропонує послугу «Адміністрування сайту». Наші фахівці з радістю допоможуть Вам у веденні і підтримки Вашого сайту.

Комплекс з адміністрування сайтів можна розділити на два основних напрямки:

  • контентне адміністрування сайту, наповнення (ведення) – як повне, так і часткове (наповнення матеріалами, додавання новин, розробка і додавання мультимедійної інформації у вигляді фото, відео, різних банерів і рекламних блоків);
  • технічне обслуговування сайтів (резервне копіювання, захист від вірусів і атак, вирішення питань по працездатності хостингу, відновлення після збоїв, додавання додаткового функціоналу і т. д.);

 

Вартість послуг адміністрування сайту розраховується для кожного проекту індивідуально з урахуванням всіх побажань і необхідності того чи іншого виду роботи.