Заправка лазерних картриджів

service.kompakt.com.ua є базою даних видаткових матеріалів для друкованих пристроїв – a.k.a. “ТАБЛИЦЯ СУМІСНОСТІ КАРТРИДЖІВ”. У ній представлена інформація про сумісність копірів та факсів, МФУ з картриджами та іншими витратними матеріалами. По можливості, вказана сумісність тонерів для заправки, описаний захист від заправки і інші нюанси процесу. Можна знайти посилання на цікаві статті, інструкції по заправці картриджів, сервісні мануали і іншу корисну інформацію.

На даний момент представлені наступні фірми-виробники: BROTHER, CANON, EPSON, HEWLETT PACKARD, LEXMARK, OKI, PANASONIC, SAMSUNG, XEROX, KYOCERA, SHARP, RICOH, KONICA-MINOLTA.

Величезне спасибі всім тим, хто надсилає свої додавання і виправлення на service@kompakt.com.ua.

 

mini FAQ

  • Яким сумісним тонером можна заправити мій картридж? – Тим, на банці якого, написана модель вашого принтера.
  • Чи буде друкувати добре «Відносно сумісний тонер»? – Зовсім не обов’язково. Це залежить від виробника тонера, чистоти картриджа, і інших нюансів.
  • Чи можна встановити замість рідного картриджа, той, що зазначений, як «Родич»? – Зазвичай, без переробки, ні.
  • Чи трапляються в базі помилки? – Так. Це Web 2.0 проект, де інформація публікується без належної перевірки, на розсуд користувачів. Важливу інформацію перевіряйте пошуковими системами.
  • Пам’ятка: Спроби заощадити на друку, нерідко призводять до подорожчання друку. Всі експерименти на свій страх і ризик.